Търсене
Реклама
реклама
Популярни
                                                                                                                                                                
Статистика
брой субтитри: 2778
онлайн потребители:
Последно от форума
Реклама
Медное солнце - первый фильм / Медно слънце - първи филм (2018)


Медное солнце - первый фильм / Медно слънце - първи филм (2018)добавено: 2018-12-25 22:08:31информацияСинхронизирани по релийз: Mednoe.solnce.(01.Film.iz.02).2018.WEB-DL.(1080p).Nikolspup, Mednoe.solnce.(01.Film.iz.02).XviD.SATRip.25Kuzmich
FPS: 25

Преведен от: sugarv4

Режисьор: Карен Оганесян

В ролите: Владимир Машков, Микаел Джанибекян, Олга Мединич, Алексей Шевченков, Максим Емелянов, Сабина Ахмедова, Зарина Мухитдинова, Олег Галахов, Владимир Нисков и др.

Резюме: 1991-ва година. Някога единният и могъщ Съветски Съюз се цепи отвътре. Жителите на отдалечено село в Средна Азия с тревога научават новините за вълненията, надигащи се в страната. Та нали тук местните отдавна живеят рамо до рамо с руснаците. Героите на нашата история - музиканти от полкови оркестър, отиват да свирят на сватба в далечното село, но при завръщането си намират бараките празни. Полкът е получил спешна заповед за предислокация и е заминал. В същото време в планината се появява отряд бойци, преминали границата, за да започнат гражданска война в страната. Така вместо да догонят полка, музикантите, половината от които са съвсем млади момчета, остават да защитават мира в селото. Това е една история за човечността, за силата на духа, за умението да устоиш на гнева и омразата, за любовта и, разбира се, за музиката, която побеждава там, където автоматите и танковете са безсилни.