Търсене
Реклама
реклама
Популярни
                                                                                                                                                                
Статистика
брой субтитри: 2781
онлайн потребители:
Последно от форума
Реклама
Кухня целият филм (2015)


Кухня целият филм (2015)добавено: 2016-08-18 01:55:09информацияFPS: 25

Преведен от: Margarita450, Ledenata

Кухня е забавна руска комедия, която разказва за живота, проблемите и интригите на персонала на най-изискания ресторант в Москва "Клод Моне". Някои се обичат, други се мразят, а трети правят подли номера на колегите си, просто за забава. Напрежението между героите често нараства много бързо, което води до пребързани и комични решения, включително хвърчащи хранителни продукти в кухнята. Освен динамичния сюжет, трябва да се отбележе и фактът, че това е най-скъпия руски сериал. Първите два сезона са стрували 8 милиона долара. Подправен с лют руски хумор и изказ, от който понякога могат да ви почервенеят ушите.

Сериалът е режисиран от Димитри Дяченко, а в главните роли зрителите ще видят Димитрий Назаров, Марк Богатырёв, Дмитрий Нагиев, Елена Подкаминская, Марина Могилевская и др.

Синопсис: Когато чуете "руска действителност", сигурно си представяте задължителната водка. Или корупция, петрол, а защо не и още друго клише - например руска мафия. Или "див капитализъм". Разбира се, в това стереотипно възприемане на "руското" напълно отсъства една дума. А тя е "смях". Затова си представете, че изброените досега думи са се стопили до половината на значението си и на тяхно място се е появилонещо свежо и неочаквано.

Само така можете да добиете представа на какво ще попаднете, ако си пуснете руския сериал "Кухня". Зад това прозаично име се крие блестящо изработен по всички правила на жанра ситком с превъзходни актьори. Това същинско произведение на телевизионното изкуство се простира в цели четири сезона, като в момента върви заснемането на четвъртия. И е...адски смешно.

Сериалът показва руската действителност през комичното. Без маска. Е, с необходимия телевизионен грим, разбира се, който обаче отива на жанра. През екрана работната руска действителност не изглежда нелогична, нито несправедлива, а се превръща в нещо приятно, смешно и...вкусно. Дали не е защото всички блюда в "Кухня" се приготвят от професионални готвачи?Всъщност успехът на ситкома се крепи на две неща: първото e хитроумен сценарии и великолепни актьори. А второто e фактът, че подобен сериал е прецедент за руската телевизия.

Или, както разказва Виталий Шляппо - директор на продуцентската фирма "Yellow, Black and White", досега в Русия нито се е излъчвал, нито се е продуцирал кулинарен сериал. "Кулинарни програми има много, но сериали - няма. А и сцените в "Кухня" са така измислени, че да са подходящи за две различни поколения зрители".

Ето защо ситкомът привлича зрители във възрастовата група 20-50 години и повишава с 6% гледаемостта на канала СТС. През март тази година, "Кухня" грабна приза "Най-добър комедиен телевизионен сериал" на Асоциацията на кино и телевизионните продуценти в Русия.Коментари(1):
filmus написа: