Търсене
Реклама
реклама
Популярни
                                                                                                                                                                
Статистика
брой субтитри: 2754
онлайн потребители:
Последно от форума
Реклама
El Final Del Camino 1x07 / Краят на пътя 1x07 (2017)


El Final Del Camino 1x07 / Краят на пътя 1x07 (2017)добавено: 2018-03-27 16:24:14информацияFPS: 25

Преведен от: anelka

Действието се развива през Средновековието на Иберийския полуостров - XI век. Сериалът ни връща към времето, когато се е изграждала катедралата на Сантяго Де Компостела. Историята се фокусира върху Гонзало, Педро и Естебан де Катойра, трима братя испанци, които живеят в бурните времена след смъртта на крал Фердинанд I. След смъртта на краля неговите синове решили да се разделят кралството, докато се борят срещу нахлуването на Алморавидите. Така Алфонсо VI става крал на Леон, Санчо II крал на Кастилия и Гарсия II на Галисия. Компостела се превръща в място за поклонение пред Сантяго и се използва като място за религиозна връзка между християнските кралства.

Съдбите на тримата братя се разделят след убийството на майка им и преминават през много различни пътища. Най-големият, Гонзало, е верен и благороден човек, който е посветил живота си на армията, и достига върха, когато той поема длъжността като началник на стражата на Епископ Палеаз. Естебан, най-малкият брат става чирак, който помага при изграждането на катедралата на Сантяго. И накрая Педро, средният брат бива отвлечен от мюсюлмани и го мислят за мъртъв.

Главният герой на триото се играе от Антонио Веласкес (Четири луни), Хавиер Рей (КАДИФЕ) и Гилермо Бариентос (SMS). Останалите артисти са Бегония Маестре, Исмаил Мартинез, Хуан Фернандес, Кристина Браун, Макси Иглесиас и др. Те дават живот на героите, които принадлежат към различен социален статус като аристокрацията, църквата или на обикновените хора.