Търсене
Реклама
реклама
Популярни
                                                                                                                                                                
Статистика
брой субтитри: 2754
онлайн потребители:
Последно от форума
Реклама
Velvet 4x07 / Кадифе 4x07 (2016)


Velvet 4x07 / Кадифе 4x07 (2016)добавено: 2017-01-09 20:37:11информацияFPS: 25

Преведен от: anelka

„КАДИФЕ“ се завръща на екрана с последен четвърти сезон, и този път нещата са се променили много. Изминали са пет години от предполагаемата смърт на Алберто Маркез, време през което животът на главните герои се е преобърнал. Ана Ривера се е превърнала в един от най-добрите дизайнери на Европа. Освен че е и майка на момче на име Алберто, което чичо й отглежда в магазина, както нея преди. Изненадва ни Кристина, която се завръща в магазина, но този път придружена от малката си дъщеричка. Вече възстановена, ще успее ли да поддържа добрия тон с Ана? Ще бъде ли отново отрицателният герой, или наистина се е променила?
Матео ще бъде много близо до Ана, помагайки й във всичко, ще се превърне в най-близкия й приятел. На дизайнерката ще й се наложи да вземе много решения. Какво решение ще вземе по отношение на Карлос? Карлос, който е близо до нея и синът й през всичките тези години.
Какво се е случило с Матео и Клара? Всеки се чуди.
Новата Ана Ривера ще трябва да се изправи Пред Марко Кафиеро, младият италианец, който управлява магазина след смъртта на Алберто. Дизайнерката няма да се спре, докато новата линия прет-а-порте не стигне до витрините.
В магазин „КАДИФЕ“ пристига мистериозна жена от Ню Йорк на име Адел Лавин, която иска да види творбите на Филип Рай. Тя носи със себе си скандална тайна, разкриването на която ще доведе до големи последици в магазина.