Търсене
Реклама
реклама
Популярни
                                                                                                                                                                
Статистика
брой субтитри: 2646
онлайн потребители:
Последно от форума
Последни коментари
veskovg написа:
Браво
naskokeksa написа:
Благодаря!
naskokeksa написа:
Благодаря!
Реклама
Hwarang: The Beginning S01E01-02/ Хуаранг: Началото S01E01-02 (2016)


Hwarang: The Beginning S01E01-02/ Хуаранг: Началото S01E01-02 (2016)добавено: 2016-12-28 22:42:01информацияСинхронизирани по релийз: Hwarang.E01-02.161219.720p-NEXT
FPS: 29.97

Преведен от: fire

10-ти век от историята на Корея, по време на царуването на крал Джинхюн (540 - 576). Той се качил на престола на 15 години и бил един от най-великите крале на Сила. Той разширява територията й и създава условия за обединението с останалите
кралства. Дорамата разказва за образованите воини на Сила, които били наричани Хауранг, защото се славели с красотата си.
Му Мьон (Пак Со Джун) а легендарен Хуаранг, който иска да изживее живота си без да съжалява за нищо, свободно, като куче или птица. Младежът се влюбва в момиче на име А Ро, като това го кара да иска да я защити.
А Ро (Го Ара) се откроява с ярка индивидуалност. Нейните родители са от различно социално положение. Баща й е благородник, а майка й - слугиня. Макари момичето да спада към простолюдието, държанието й е не по-малко самоуверено и дойстойно от това на хората с благородно потекло. Но съдбата й е да бъде част от любовен триъгълник между нея, крал Сам Мек Джонг и Му Мьон.
Сам Мек Джонг (Пак Хьон Сик) е принуден да се крие от ранно детство и затова не вярва на никого. Той е много чувствителен и раздразнителен, но след срещата си с А Ро започва да се променя. Това, което започва от чисто любопитство, скоро се
превръща в дълбока и продължителна любов.
Су Хо (Чхве Мин Хо) е известнен като плейбой, но в действителност е романтичен младеж, който много обича само една жена.
Бан Рю (До Джи Хан) е хладнокръвен Хуаранг, който е придобил политичесто образование. Той е много амбициозен и от ранно детство жадува за власт. Притежава привлекателна външност, интелект и напористост, но когато нещата опрат до любов, той е студен като лед.
Ю Ул (Чо Юн У) е загадъчен герой, който обича да говори нецензурно.
Хан Сон (Ким Таехюн) е много мил младеж, топъл, като слънчева светлина. Той е и най-младият от всички, и точно той ще ни демонстрира очарованието и болката на младостта.